sobota 13. prosince 2014

ZDRAVÝ OBĚD: Bramboráky

Bramboráky mám moc ráda, ale do zdravé stravy moc nepatří. Proto jsem se rozhodla si je trochu vylepšit a udělat je zdravější. Samozřejmě to není vhodné jako oběd na každý den, ale spíš tak trošku za odměnu.

Co budeme potřebovat?


  • 0,5 kg brambor
  • vejce
  • hladká mouka 
  • sůl, pepř, majoránka 











Brambory oškrábeme a nastrouháme na hrubo. Vymačkáme z nich přebytečnou vodu a přidáme vejce. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vše zamícháme. Přidáme trošku hladké mouky, aby konzistence byla středně hustá. Vložíme na plech s pečícím papírem a pečeme cca 35 minut na 230 °C. 

9 komentářů:

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)