Co budeme potřebovat?
- 0,5 kg brambor
- vejce
- hladká mouka
- sůl, pepř, majoránka
Brambory oškrábeme a nastrouháme na hrubo. Vymačkáme z nich přebytečnou vodu a přidáme vejce. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vše zamícháme. Přidáme trošku hladké mouky, aby konzistence byla středně hustá. Vložíme na plech s pečícím papírem a pečeme cca 35 minut na 230 °C.
Vyzerá to skutočne chutne :)
OdpovědětVymazatVypadá to dobře! já mám ráda cuketový bramboráky!
OdpovědětVymazatPo nasom su to polesniky.
OdpovědětVymazatBiela Mačka
vypadá chutně a asi i zdravě:)
OdpovědětVymazathttps://difdirections.blogspot.com/
Mňam, bramboráky miluju :)
OdpovědětVymazatBlog by Veru
mňam! :)
OdpovědětVymazatjéé, super varianta!:) znám je úplně jinak
OdpovědětVymazatBramboráky mám hrozně ráda. Ty pečené jsem zkoušela zatím asi jen jednou, ale ráda si je zopakuji :))
OdpovědětVymazathttp://kuchtimeslaskou.blog.cz/
Na ně se už dlouho chystám :)
OdpovědětVymazatNela z Beauty Charm