úterý 3. března 2015

Wish list

Dnes bych vám ráda představila to, co bych si ráda v blízké době koupila :) Pokud máte s některou věcí zkušenosti, budu moc ráda, když mi dáte v komentářích vědět, jak jste spokojení :)

Běžecké boty
Toto je nejspíš věc, kterou si koupím nejdříve. Začala jsem chodit běhat a mé staré Nike boty už nejsou moc vhodné. Ne že by byly úplně zničené nebo rozpadlé, to ne, ale přecejen. Už by to chtělo nějaký novější model. Nemluvím o tom, že pak budu běhat mnohem raději :D Znáte to. Obecně se mi hodně líbí modely Nike. Chtěla bych nějaké výraznější barvy.





Chladící maska na oči
Kruhy pod očima mě trápí každý den. Už opravdu nevím, co s tím mám dělat. Když spím málo - jsou tam, když spím hodně - jsou tam. Už jsem zkusila snad vše a nic. Řeším to tedy pouze korektorem, ale tuny se mi patlat nechtějí a proto se na to většinou vykašlu. O této masce jsem slyšela, že je docela dobrá a na kruhy pomáhá. Určitě ji brzo vyzkouším. Máte nějaké zkušenosti i vy?

MY PROTEIN Pancake
Palačinky na snídani miluju, ale dělám si většinou jen ovesné nebo celozrnné. Líbí se mi na tom to, že je to velmi rychlé a směs je již předem připravená. V blízké době si to ovšem pořídit neplánuji, ale láká mě to vyzkoušet.



Sportovní pouzdro 
Jak už jsem psala výše, začala jsem běhat a docela mě nebaví držet mobil stále v ruce. V kapse mi to nevyhovuje, protože se to moc hýbe a je to nepohodlné. Chci ovšem používat aplikace k běhu a poslouchat hudbu, takže zatím musím mobil držet v ruce. Toto pouzdro by vše vyřešilo :) Brzo si ho objednám.


Černá kožená bundička/křivák 
Tak toto je absolutně top věc, kterou sháním už nehorázně dlouho. Nikdy to ovšem nebyla "ta" pravá. Miluju takové univerzální kousky, a proto bych toto moc chtěla. Z Paříže jsem si dovezla červeno/růžovou bundičku, tak třeba tento rok si už konečně dovezu černou. Moje požadavky asi nejsou splnitelné, jinak si nedovedu vysvětlit, proč ji ještě nemám. Vyzkoušela jsem jich podle mě stovky. Desítky už jsem táhla k pokladně, ale vždy jsem si to nějak rozmyslela a chtěla něco "lepšího".

Co je na vašem "listu přání"? Shodují se nějaké položky s tím mým? 

6 komentářů:

  1. Jooo, běžecké boty si chci taky pořídit, abych mohla na jaře vyběhnout zase ven. Teď jsem si koupila své vysněné TRX, takže cvičím doma. A ten protein pancake mix mě taky láká :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tento protein mám a doporučuji :) a bunda a boty vypadají skvěle!
    the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiši, ty 3. bežecké boty jsou <3 aaa :D

    OdpovědětVymazat
  4. Na mém wishlistu jsou běžecké boty a legíny, ale ty si pořídím až za odměnu. Teď už běhám asi 3 týdny a baví mě to, ale bude to až odměna :) :D Místo pouzdra mám mp3 přehrávač na klips, takže to neřeším, a mobil v kapse mi nevadí :D A taky objednávku z milionu eshopů :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. krásné věcičky :)

    PS: U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, která bude již brzy končit!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ty třetí Nike jsou nádherné! Taky potřebuju nové><

    carolinegrey.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)