sobota 21. března 2015

UNHEALTHY FOOD DIARY 2

Máme tu další díl jídelního deníčku z hor. Nedoporučuji se na tento článek koukat večer :D Pojďme rovnou na to :)

Na pití jsem si docela oblíbila Latte. Horkou čokoládu jsem moc nechtěla, protože mi přišla hrozně sladká (muselo to být sladký jak -----, protože pro mě není nic hrozně moc sladký), ale zároveň jsem chtěla něco teplýho a s bonbónkem :D 


Štrůdl s vanilkovým krémem. Jejich štrůdly jsou docela suchý, oproti těm našim, takže vanilkový krém se k tomu dokonale hodí :)


Bombardiino. Toto moc často nepiju, stačí mi to jednou za celou dobu. Za to si to ale pořádně vychutnám. Je to něco jako vaječný koňak s brandy a nahoře šlehačkou. A je to teplé. Když budete mít možnost, určitě to vyzkoušejte:)


Nejlepší pizza v nejlepší restauraci. Je s lososem a šlehačkou. Byla fakt výborná - měkká a nadýchaná. 


Opět sacher s kafíčkem. Toto je moje nesmrtelná kombinace. Ideálně dopoledne při opalování. 


Bruschetta. Když už byla chuť na něco slaného, ale ne nic velkého, vždy zvítězilo právě tohle. Opečený chléb s rajčaty, bazalkou a kořením. 




Tagliatelle. Bylo to s nějakou rajčatovou směsí a kousky masa. K tomu (jako skoro vždy) Aperol. Byla to opravdu velká porce (ale pro Marťu žádný probléém).


A nakonec tu máme Tiramisu. Tohle bylo o trošičku lepší než to z minulého postu. Nebylo tak sladké a bylo tu méně kakaa.

Toto už je poslední díl mých prázdninových pochoutek. Teď už bych se měla vrátit ke zdravější verzi a připravit postavu do plavek. Po menších zdravotních problémech se do toho určitě pustím :) 

4 komentáře:

  1. Mňam, toľko dobrôt. V tom Taliansku si sa musela mať ako v raji!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Latte přímo zbožňuju! Všechno vypadá božsky!

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nééééé, neposlechla jsem tvoji radu a čtu si to teď večer. Bože, já bych si dala úplně všechno, co tady máš. A hlavně to Bombardino, to miluju :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Blog máte hezký, ale nějak něco extra zdravého mi na něm nepřijde. Spíš bych řekla, že blog je o vaření, nikoli o zdravém vaření. No nic.

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)