sobota 28. března 2015

RECENZE: Saloos - Bio Argan Revital

Ahoj, dnes mám pro vás recenzi na výrobek od značky Saloos a to konkrétně Bio Arganový olej.


Saloos je česká značka (dříve Salus), která je největší výrobce certifikované přírodní biokosmetiky. Sortiment je opravdu široký - balzámy na rty, tělové a masážní oleje, pleťové vody, kokosové výrobky, peelingy a spoustu dalších výrobků :) Výrobky jsme s Terkou dostaly v rámci spolupráce.



Výrobky můžete koupit mnoha e-shopech - např. www.prozdravi.cz; www.krasa.cz; www.bioobchod.cz a myslím si, že jsou dostupné i v různých menších obchůdcích s bio-kosmetikou. Komunikace s eshopem byla naprosto v pořádku, pošta taktéž. Kontaktní email: info@saloos.cz


A teď už k samotnému výrobku :)



Vybrala jsem si bio regenerační obličejový olej - konkrétně arganový. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně velmi citlivé. Obsahuje velké množství arganového oleje, přírodní vitamín E a esenciální mastné kyseliny. Pokožku by měl zvláčňovat a zklidnit.

Balení je skleněné, což dodává trošku luxusní vzhled. Je vcelku malé, ale na druhou stranu, produktu potřebujete jen trošičku. Dávkuje se kapátkem - velmi mi to vyhovuje, nikdy nepřeženu množství. Parfemace není nijak výrazná - jemná vůně růže a tea tree. Používám ho vždy večer, po odlíčení, protože se vsakuje docela dlouho a nerada bych měla přes den tak mastnou pleť.

Má problémová partie je čelo - tvoří se mi tam suchá místa. Po používání tohoto výrobku tato suchá místa již zmizela - to jsem moc ráda.

Měla jsem možnost vyzkoušet výrobek i na sluncem spálenou pleť. SUPER! Pleť to krásně zklidnilo, zchladilo a další den jsem se mohla opalovat znovu.

Pleť mi po delším používání tohoto výrobku přišla krásně hebká, "vyživená" a taková rozzářená.

Myslím si, že olej je vhodný i pro starší pleť a také pro dost vysušenou. Pro mastnou pleť bych olej nedoporučovala.

Cena je cca 140 Kč.

Celkově jsem s olejem spokojená, používám ho každý den a jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.

1 komentář:

  1. Celkově mám ráda olejíčky od Saloosu a tenhle vypadá zajímavě, mezi moje nejoblíbenější asi patří olej z kukuřičných klíčků :D
    BO Berries

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)