pátek 20. března 2015

FOOD INSPIRATION 5

Ahoj,
tříkrát HURÁ! Je tu další food inspiration, je mi jasný, že jste rádi. Podle ohlasů máte tento typ článků rádi, proto vás nemůžu o něj ošidit. Pro více fotek jídla mě můžete sledovat na mém INSTAGRAMU . Ale dost keců a jdeme na fotky. :P

 Naprosto famózní kakaový mugcake s jogurtem a lesním ovocem. Recept jsem si tak trošku vymyslela, nevím přesně, kolik jsem tam čeho dala. Ráda si dělávám recepty podle sebe a například u mugcaku jde vždy vymyslet nová varianta. :)
 Banánovo-ovesné waffle (recept na blogu), měla jsem chuť na waffle a chtěla jsem si udělat zdravější variantu, tak jsem zvolila tento recept.
 Nejlepší cheesecake, který jsem kdy udělala. :D (no dobře, dělala jsem ve svém životě asi 4, ale neva). Recept jsem našla na instagramu kamaráda, ale malinko si ho pozměnila a udělala tu tvarohovou náplň ze dvou dávek. Dojídala jsem ho ještě další den na snídani a nedokážete si představit, jak jsem se večer před tím natřásala, aby bylo už ráno a já si ho mohla v klidu vychutnat.

Konečně jsem vyzkoušela avokádový puding. A splnil má očekávání. Asi si ho nebudu dělat nějak často, jednak mám avokádo ráda ve slaných jídlech a jednak avokádo zas tak často nekupuji (i když se snažím, ale když ono je hned snězené a musím čekat, než se pojede zase nakupovat:( ).
Ano, stále jím kaši. Už ne každý den, ale aspoň 2x týdně ji mám, takže se snažím vymýšlet nové varianty. Tato je se zmrazenými malinami, sušeným ovocem a hořkou čokoládou. Možná víte, že nejvíc v kaši miluju maliny a hořkou čokoládu, kdo to má podobně? :D
 Typický a zároveň nejchutnější nedělní oběd. Musíte vědět, že lososa s opečenými bramborami miluju, protože ho cpu do food inp. často a často ho vychvaluji. Pro mě nejlepší ryba! :)
Další ovesná kaše. Jedna z nejlepších variant - maliny, hořká čokoláda, teď i s datlovým sirupem. Pro takovou mňamku se vyplatí vstávat a hned je den krásnější. :D
Poslední dobou jsem přišla na chuť zeleninovým salátům, pěkně s rajčátky a sýrem. Super jako druhá večeře nebo svačina.
Recept na tento zdravý ovocný koláč můžete očekávat. :)


Líbilo se vám dnešní food inspiration? Co z jídla jste si v poslední době nejvíce oblíbili?

7 komentářů:

  1. Vše vypadá skvěle! :)) Ten cheesecake mi někdy musím udělat!:D

    OdpovědětVymazat
  2. úžasne! práve mám na blogu recept na ananásovu babovku, mozno ta zaujme ;)
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. O můj bože, všechno vypadá tak strašně skvěle, projdu tvůj recept na vafle a určitě je zkusím v nejbližší době, vypadají famózně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera :) Hlavně ty kaše :) Už se těším, až budeme mát na zahradě maliny :3

    OdpovědětVymazat
  5. páni, vypadá to skvěle! :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)