pondělí 2. března 2015

FOOD INSPIRATION 4

Ahoj
Dnes mám pro vás další díl food inspiration a tentokrát převážně z prázdnin. Minulý týden jsme měli jarní prázdniny, tak jsem se snažila fotit jídlo, abych pro vás nachystala tento článek.

Nedávno jsme na našem blogu přesáhly hranici 100 pravidelných čtenářů a 30 000 zobrazení. Chtěli byste nějakou soutěž/giveaway jako poděkování? Moc si vaší přízně vážíme a děkujeme vám za každý komentář, sledování apod. ♥

A teď už se vrhneme na fotky.
Naprosto nejlepší nedělní oběd - losos s opečenými bramborami a zeleninou. Lososa miluju nejvíc ze všech ryb a snažím se si jej dopřávat alespoň jednou týdně. :)
Snídaně po plesové noci - takový "trošku" jogurtem zavalený mugcake podle Andullie a 100% ovocná šťáva. :) Mugcake byl moc dobrý a ze zdravých surovin. Přidala jsem oříšky a datlový sirup.
Ovesno-pohanková kaše z 85-90 g vloček se zmrazeným lesním ovocem a postrouhanou čokoládou :3

Rychlosnídaně aneb naházet do misky banán, jogurt, oříšky, sušené ovoce a kokos. Když nestíháte, není čas nic vymýšlet. :D I tak to ale bylo moc dobrý.
Starší fotka wafflí, které byly fakt parádní. S lesním ovocem, kokosem a datlovým sirupem. Mohla bych si je dělat každý den (no dobře, to by mě asi po čase omrzelo).
Jedna ranní kaše před posilkou (pohankové,ovesné a špaldové vločky) s pistáciovou čokoládou, banánem a zbytkem kokosu. Čekala jsem, že ta čokoláda bude dobrá, ale že až tak, to ne. Fakt mám co dělat, abych se udržela to nesníst celý najednou. :D
Rychlý oběd po posilce - kuskus, cottage, žampiony, zelenina, tuňák a koření. Stejně si na jednoduchých jídlech pochutnám vždy stejně jako na těch, které jsou složitě připravované. :)
 Proteinové lívance - odměrka proteinu (já dala čokoládový), 2 vejce a půl (nebo celý) banánu. Jednoduché a přitom tak dobré. S tím citronovým krémem to chutnalo naprosto výborně! Zkoušela jsem ho dávat i na palačinky. Jen tak samotné je to na mě moc sladké.
Když nevíte co pořád kuchtit na večeři, tak to vyřeší obložený talíř všeho na co máte chuť. Dala jsem si tam cottage s bylinkami, zeleninu, šunku a sýr. Jedla jsem to s tmavými kukuřičnými plátky.
Jablečné muffinyyy. Na narozky jsem tehdy dostala od Peti košíčky na muffiny, tak jsem se rozhodla, že je teď využiji a udělám si jablečné muffiny. Recept bude.
A dnešní food inspiration zakončím kaší ze špaldových a pohankových vloček se skořicí a banánem. Jo, má to být srdíčko, snad jste to poznali. :D Nepovedlo se mi to přesně podle mých představ, ale kaše chutnala výborně. :3

Mějte se krásně! ♥♥

13 komentářů:

  1. Mňaaam, proč mi to děláš :(

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé tipy, děkuji! Nejvíc se mi líbí ten losos a obložený talíř, ty k večeři miluju:)

    OdpovědětVymazat
  3. Toto mi robia všetci naschvál !!! Tie wafle sú úžasne!!!!
    www.christiesfood.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Krása! :) ty muffiny vypadají vážně skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opět skvělý díl! a mám z něho hlad.. Něco dobrého mi ukuchti a dones ve středu :3 :D a s tím lososem mě neprovokuj! :DD

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, to vypadá všechno tak nádherně!
    Hlavně se mi líbí ta poslední kašička. Já jsem hned poznala že je to srdíčko a náhodou se ti povedlo :) I kaše se strouhanou čokoládou a wafličky vypadají moc dobře.
    A nedivím se, že ti ta čokoláda tak chutnala, když je pistáciová. Já na pistáciích teď nějak ujíždím :D Pistáciová čokoláda, zmrzlina, bonboby, dokonce jsem neodolala ani pistáciovému dortíku v cukrárně a asi tam teď kvůli němu budu muset chodit častěji :D
    Těším se na recept na muffiny, vypadjí moc lákavě :))

    http://because-i-love-food-and-fitness.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Tolik čtenářů, páni, ale zasloužíte si jich mnohem víc^^ Opět úžasná inspirace a nádherné fotky♥

    carolinegrey.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná inspirace :) Ta ovesno - pohanková kaše vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem moc ráda, že mugcake chutnal!:) Jinak to všechno vypadá báječně, toho lososa bych si dala hned :D

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to skvěle.. taky jsem milovník kaší :-) http://zdraveahrave.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)