pondělí 16. února 2015

NEW IN - jídlo

Ahoj, dneska mám pro vás článek o tom, co dobrého jsem si koupila + co dobrého jsem dostala na narozeniny. Pozoruji, že mé nákupy se hodně změnily. Dříve jsem nakupovala hlavně kosmetiku a chodila často do drogerek. No teď jdu do drogerek spíše kvůli jídlu. :D
 Pořádná dávka čokolád. Jo, není to až tak zdravý, ale co. Žijeme jen jednou. Do ranních kaší je kostka čokolády ideální.
 Po dlouhé době zase kokosové mléko. Je teda dost drahé, ale už jsem ho dlouho neměla a vím, že chutná skvěle.
 Žitné chleby a různé špaldové, rýžové a kukuřičné chlebíčky. Těch není nikdy dost. :D
 Tak 1/5 várky mléčných výrobků. Spoustu selských jogurtů, cottagů a Pilos jogurtů. Selské jogurty jsou klasika a cottage mi nejvíce chutná právě tento z lidlu. Jogurty Pilos jsem chtěla také vyzkoušet - taktéž z lidlu.

 Uviděla jsem v dmku tuhle sojovou paštiku, tak jsem si řekla, proč ji nezkusit. :)
 Hoodně druhů vloček - ovesné, jáhlové, špaldové, kukuřičné a pohankové. To se hodí vždycky a aspoň můžu vyzkoušet několik druhů a porovnat. :)
 A teď už se přesouváme k dárkům. Questbary od bráchy. :) Bylo jich 8, ale jednu jsem snědla hned druhý den po narozkách. :D
Další tyčinky a malá 80% čokoláda. Hořké čokolády mám moc ráda a jím je opravdu často. Čokoláda a müsli PROfigur tyčinka je od Martinky. :)

Jíte některé z těchto potravin? Co máte nejraději? Podělte se o to se mnou v komentářích.

6 komentářů:

  1. Mňam, samé dobroty :D Čokoládu miluju, nejvíc milku oreo a taky ty kvalitnější, protože ti stačí jeden čtvereček a máš dost. Kokosové mléko nebo cokoliv od Alpro bych chtěla moc vyzkoušet, ale nechce se mi zatím tolik investovat. Možná až pojedu nakupovat s rodiči :D Cottage z lidlu jsem si kupovala minulý týden, byl s pažitkou, ale vůbec mi nechutnal. Fuj. :D Dneska jsem byla ve zdravé výživě s mamkou, viděla jsem tam jáhlové, rýžové a další vločky, ale nevzala jsem si ani jedny, protože jsem nevěděla, které :/ A vločky už mi lezou na nervy.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  2. samé dobré věci sis koupila!! :) Mě nejvíce zaujalo to kokosové mléko, protože jsem ho ještě nikdy neměla a ráda bych ho zkusila! a cottage sýr zbožnuju:3

    OdpovědětVymazat
  3. mňam! :D všetko okrem tej paštéky by som si hneď dala! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam mňam chocolate :3 :D :D
    Kokosový mléko jako takové moc nemusím, ale v nějakém asijském jídle? TOP! :D

    OdpovědětVymazat
  5. tu tretiu cokoladu na obrazku som si kupovala aj ja celkom sa mi zalubila a nebolaani draha:)

    OdpovědětVymazat
  6. Oreo milka - proč tento zázrak nemůžu nikdy nikde najít, když jsou ve slevě? :D
    Jinak se mi mooooooooc líbí zásoby mléčných výrobků - jogurtů a cottage není nikdy dost!

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)