úterý 24. února 2015

Jídelníček 22.2. 2015

Jsou tu konečně PRÁZDNINYYYYYYYYYYYYYYY! Fakt jsem se jich nemohla dočkat. Odpočítávala jsem každý den, abych už konečně mohla vypadnout z té pitomé třídy. Zjistila jsem, že škola mě maximálně stresuje - hlavně teda lidi v ní. A pak se utěšuju jídlem. Nevím, jestli mi za to ti lidi vlastně stojí. No kecám. Vím, že nestojí. Proč si kazit dny ostatními? Je lehký si tohle říct, ale těžký konat. Neřekla bych, že zrovna já někdy budu mít takový problémy. Vždy jsem byla docela bezstarostná a házela jsem vše za sebe. Ale teď to na mě tak nějak všechno padá. Máte někdo taky takový pocity ze svých spolužáků?
O prázdninách jsem fakt v klidu. Vidím se jen s lidma, který mám fakt ráda a jsem spokojená. Kéž by to tak bylo pořád :/
No nic. Teď se vrhneme na něco veselejšího. A to je konečně jídlo!!! :) 

Začneme snídaní. Vstala jsem docela pozdě (asi v 10 - do školy vstávám v 6 a o víkendu v 8), takže jsem si udělala velkou porci rýžové kaše - cca 80 g. Ničím ji nesladím. Přidala jsem zavařované broskve (domácí od babičky :P), hořkou čokoládu (70 % Ecuador - Lidl - chutná mi nejvíc) a posypala jsem trošku kokosem. Přidala jsem si ještě mandle. 


Mimochodem, kvůli snídaním jsem si začala přikupovat plno malých a roztomilých mističek. Koupila jsem jich už asi 6 a mám z nich neskutečnou radost!!! Je to kravina :D ale co už. Radujme se z maličkostí :) Nejradši bych na ně sepsala článek a ukázala je světu - ale Marťo, nebuď trapná. 

Rozhodla jsem se zařazovat bezmasé dny. Většinou jedenkrát až dvakrát týdně maso vynechám. Proto jsem si dnes k obědu udělala zapečené penne s květákem, cheddarem a bazalkou. Byla to taková náhrada za smažený květák, který měl zbytek rodiny. Bylo to opravdu vynikající. Miluju cheddar!!!!!!!!!!! 

Ne nesnědla jsem jen tak malou porcičku. Ještě, že ten pekáč nebyl moc velkej!

Odpolední svačina se nesla opět ve sladkém duchu. 60 gramů ovesných vloček se sušeným ovocem, ořechy a čokoládkou :P Na sladkém ujíždím víc jak kdy jindy. 

Můžete vidět další novou mističku. 

Na večeři jsem si nakrájela zeleninu a přidala polystyreny s brokolicovou pastou. Různé zeleninové pasty jsem si docela dost oblíbila a jím je celkem často. 

Jak si užíváte prázdniny vy? Zaháníte stres a smutek jídlem, nebo to máte naopak? Líbí se vám tento typ článků? 

4 komentáře:

  1. Já mám prakticky tříměsíční prázdniny a užívám na plné pecky :D Dánsko je skvělé. Rýžovou kaši miluji a hořké čokolády jsou top :3
    Bezmasé dny taky ráda zařazuju, je to takové odlehčení od všeho. A taky kupuju milion malých mističek na snídaně :3 :D :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. vůbec jsem netušila, že máš takové trápení se spolužáky :( To mě opravdu mrzí! jinak jídelníček je super, konečně jíš jak 16 (nebo už je ti 17?:D) holka a ne jako 10 leté dítě :) a očividně ti to prospívá. ted budu znít hrozně trapně..:D ale koukala jsem na akademii, že máš pěkně vyrýsované nohy! :D a klidně článek o mističkách udělej :D mě by zajímal:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ze spolužáků si nic nedělej!:) Oni taky vyrostou a dospějí!:D:) Pokud tě štvou, nevšímej si jich a bav se s těma, koho máš ráda!:) A rozhodně nestojí za trápení!

    http://letsspeakwithchrisdoke.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, vždy z toho dostanu hlad:D článek o mističkách určitě udělej!^^ Já o prázdninách na jídelníček celkem kašlu, protože jsem u babičky a upřímně, kdo by odolal svíčkové?!:D Ale dokopala jsem se k posilování:3

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)