pátek 13. února 2015

FOOD INSPIRATION 2

Ahoj, dnes mám pro vás další várku fotek jídla. :) Doufám, že se vám budou líbit a snad vám udělám chutě. :P haha

Jako první si zaslouží být tyto suprové waffle dělané podle Míšiného receptu. Jo Míšo, byly výborný! Dělala jsem si je na svůj narozeninový den 7. 2. Chutnaly fakt výborně, spojení kakaa a kokosu mi připomínalo chuť kakaových esíček, které jsem jedla jako dítě.
Kakaovou marlenku jsem měla také na narozeninovou snídani. Společně s ananasem a čajem. Přemýšlela jsem, jaký dort si na narozky vybrat a už dlouho jsem chtěla tuto marlenku ochutnat. Příště už si ji ale nevyberu, protože je na mě až moc přeslazená a hutná. Ale co si budeme povídat, uspokojila mé chutě :D. 
Nejlepší oběd - losos a brambory. Losos je moje nejoblíbenější ryba, ale to už asi víte. Jím ho skoro každou neděli. Většinou s bramborama na různý způsob, chutnají mi obyčejné uvařené, pečené, ale i bramborová kaše. 
Další waffleee, tentokrát banánovo-jogurtové s kokosem, jogurtem a banánem. Miluju všechny kombinace a druhy wafflí. (Teď, když mám wafflovač, můžu se vyřádit :D)
Smoothie z rybízu, jahod a banánu. Bylo přesně akorát sladké. Mňam. A ta růžová barva je taky cute. :D

Nejsuprovější svačinka. Žitný chléb s mandlovým máslem, banánem a skořicí. Mohla bych se toho ujíst. Smutné je jen to, že už mi mandlové máslo dochází. :(
Kuskus se zeleninou a tuňákem. + navrch rajče :3
 No jo, ještě aby chyběla kaše. :D Tentokrát je to rýžovo - ovesná s kokosem, datlovým sirupem a čokoládovým bonbonem. A také jedna questbar z narozenin.
 Vitaminová bomba - šťáva z pomela, ananasu a mandarinek. Jelikož jsem byla nemocná, pila jsem tyto ovocné šťávy. Ale jsou výborné kdykoliv, nejen v nemoci. :)
Něco na způsob chilli con carne s rýží. Docela dost to pálilo, ale ostré já můžu - pouze to přiměřeně ostré. Jídlo, z kterého mě po prvním soustu hoří pusa, nemám až tak v lásce. :D

Mějte se hezky! :)

9 komentářů:

  1. Chutě jsi určitě udělala všem veliké. Marlenka mi chutná jen ta klasická, ta je výborná. Kéž by nebyla tak drahá a mohla jsem si jí hned dát. :D Je mandlové máslo chutnější než PB? :) A jak ti chutnala tak questka?

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mandlové je podle mě chutnější a hlavně zdravější, protože je 100% jen z mandlí :)... a questka je dobrá, ale asi jsem čekala něco daleko lepšího za tu cenu a hlavně, protože je to v této době populární :) ale nemůžu říct, že by mi nechutnala, to né :D

      Vymazat
  2. Coooo? Takže questky nejsou zas takový chuťový boom jo? :D :D Dala bych si normální marlenku (omg Míšo zmlkni, máš vedle sebe minioreo) :D
    Nemůžu se dočkat, až objednám další várku všech másel... :D :D
    A jsem ráda, že ti chutnaly :) :D

    OdpovědětVymazat
  3. Aaa, zase to všechno vypadá báječně :) Marlenku mám moc ráda, ale je pravda, že je to taková sladká bomba :D Také by mě zajímalo, jaký máš názor na questbar:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím jsem měla jednu, ale až jich vyzkouším víc, tak se o názor na ně s vámi podělím :))

      Vymazat
  4. Takový food porn!!! O.o Jestli si budeš dělat takový dobroty, tak k tobě budu jezdit s krabičkama, jasný?:D dala bych si úplně vše!! jak jsi udělala to chilli con carne?

    OdpovědětVymazat
  5. Ty waffle ♥♥ (odkud máš prosimtě wafovač? :D ) a vůbec všechny jídla vypadaj úžasně :D a ovesnou kaši dělám taky kokosovou s datlovým sirupem :) fakt nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  6. To nebyl zrovna dobrej nápad se na tohle koukat v 11 večer :D Můj božee, já už chci ráno. Mám hlad :D
    Všechno to vypadá skvěle. Wafle podle Míši se taky chystám udělat a už se na ně těším :)
    Losos je taky moje nejoblíbenější ryba. Na ten nic nemá :)
    Já bych se zase mohla ujíst chleba s arašídovým máslem, banánem a skořicí. To je prostě boží kombinace :33
    Kuskus s tuňákem a zeleninou je bezvadná klasika, která nikdy neomrzí.
    Chilli Con Carne je skvělé, já ho zbožňuju. Taky mám ráda ostrá jídla :))

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)