úterý 10. února 2015

3 měsíce ve fotkách - FOOD DIARY #2

Máme tu druhý díl mého tříměsíčního shrnutí. Chtěla jsem to dát vše do jednoho, ale nevím, jestli by se to někomu chtělo číst. Proto to rozdělím na tři díly :) Dnes tu máme svačiny :)

Víkendová svačina v podobě jablkového pyré s hořkou čokoládou. 


Celozrnný jablečný štrůdl - dopolední svačinka. Celozrnný mi chutná mnohem víc než normální. 



Tady už můžete vidět školní svačinku. Alpro sojový jogurt se sušeným ovocem a ořechy. Je to rychlé a moc dobré. 




Další víkendová svačina v podobě ovoce. Aneb když mám chuť na něco hrozně sladkého a vím, že bych si jinak dala čokoládu. 

Toto je odpolední svačinka. Většinou před cvičením. Rajče s cottage sýrem (nejraději mám ráda značku Milko) a dva polystyreny. 


Špaldové a rýžové chlebíčky s brokolicovou pastou (je vynikající!!!) a se zeleninou. 

Musím se přiznat, že odpolední svačinky trošku flákám. Většinou je nestihnu, protože ze školy přijedu kolem 5-6, jdu cvičit a najednou už je čas na večeři. Ale o víkendu se snažím svačit poctivě. 

Jak to máte se svačinami vy? Vynecháváte je? 

7 komentářů:

  1. Kdybych je vynechala, tak bych měla hlad... Takže ne, nevynechávám :D

    Komentář u mě: Jako, Teri, banány jsou jediné ovoce, které doma jí i bratr :D a tedd mám chut si ho dát a bum! je snězený. To myslím, že mě vždy mrskne!!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Vždycky mi uděláte chutě, jdu si zacpat pusu nějakým rajčatem:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Hned na první pohled mě zaujal ten štůdl. Já je prostě miluji, ať jsou z jakéhokoliv těsta plněné čímkoliv. :D To jablkové pyré ale také vypadá božsky. Já domů také chodím pozdě, ale nahrazuji si svačiny také třeba přes dopoledne, i když já svačím pořád. :D

    OdpovědětVymazat
  4. To jablkove pyre sa chystam uz dlho pripravit, ale este som sa k tomu nedostala.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
  5. Mňam .. celozrnný štrůdl .. jablka a štrůdly miluju!!! :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá fakt dobře, o celozrném štrůdlu jsem taky přemýšlela!:-)

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)