sobota 10. ledna 2015

RECENZE: Manhattan - Concealer, Blush and Lipgloss

Dnes tu pro vás konečně mám recenzi na narozeninový dárek, který jsem dostala od Terky. Je to paletka od značky Manhattan. Je v odstínu 04 SEXY MADL a obsahuje korektor, tvářenku, lesk na rty a malý štěteček.




Uvnitř je i malé roztomilé zrcátko. Celkově se mi balení velmi líbí. Růžová u mě nikdy nezklame, obal je takový docela retro, což se mi dost líbí :) Zavírání je na magnet, což mi také hodně vyhovuje :) Dovnitř se nedostane žádný nepořádek.



Teď už k samotným produktům :) Korektor se roztírá a zapracovává velmi hezky. Krytí mě docela překvapilo. Je to takové střední krytí, které zakryje lehké kruhy pod očima a drobné nedokonalosti. Neslévá se mi do vrásek a vydrží podle mě celý den (možná drobná úprava je pro někoho nutná).Jsem s ním moc spokojená :) Tvářenka má tmavě růžovou barvu. Pigmentace je docela slušná.

A teď už zbývá pouze lesk na rty se štětečkem. Lesk na rty má takové vtipné mini balení. Vypadá tmavě červeně, ale když si ho dáte na rty, je pouze průhledný s malinkými třpytkami. Na rtech je příjemný. Je to takový průměrný lesk na rty :) A teď štěteček. To je opravdu jen taková nouzovka na cestách. Štětinky jsou umělé a poměrně hrubé. Na tvářenku je také dost malý, takže spíš na nějaké stíny. 



Celkově jsem s touto paletkou moc spokojená. Korektor i tvářenka jsou super :) Lesk také někdy využiji :) Ještě jednou Terce moc děkuju :) 

Líbí se vám tato paletka? Máte zkušenosti se značkou Mannhatan? Dejte mi vědět do komentářů :)

7 komentářů:

  1. zajimavá paletka., hlavně korektor mě docela zarazil, nečekala bych něco takového v takové paletce:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka je skvělá! Tvářenka vypadá strašně výrazně, ale jak ji máš na kůži, vypadá opravdu dobře:) Nad korektorem se trochu pozastavuju, ale na druhou stranu- proč ne?^^

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka vypadá opravdu moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi design paletky, i když je to asi naprosto vedlejší. Hlavně, že dobře poslouží :))

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá skvele:) Nevíš kde jí Terka koupila? Myslíš že ji budou mít treba v DM?
    http://lifeasiva.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)