pátek 16. ledna 2015

Haters gonna hate

     V dnešním článku se zaměříme na úplně jiné téma, které je pro nás aktuální a máme potřebu o něm napsat. Myslely jsme si, že náš blog budou číst lidi, které zajímá zdravý životní styl. A za tyto lidi jsme nesmírně rády, ale objevují se zde i tací, kteří na náš blog nechodí za tímto účelem, ale z důvodu toho, že nás znají a chtějí si do nás rýpnout. Ano, jestli to čtete, vy ze třídy/školy, tak vás zdravíme a víme, že náš blog navštěvujete už nějakou dobu. Nevíme, co z toho máte, takže je nám to docela jedno.

     Chtěly bychom říct, že nejsme žádné výživové poradkyně, takže komentáře poukazující na nezdravé potraviny si můžete nechat. Píšeme pro naše čtenáře (kterých je 85 a to není málo, takže ty články ASI FAKT NĚKOHO ZAJÍMAJÍ), aby se mohli inspirovat a viděli, co jíme atd. Podle zobrazení a komentářů vidíme, že je to zajímá, proto není důvod, proč bychom o tom nemohly psát.

     Jestli vás takové téma nezajímá, tak prosím náš blog nenavštěvujte a nečtěte. Kritiku bereme, ale je rozdíl napsat kritiku, která nám alespoň něco dá a kritiku, kde je plno sprostých slov.
     Blogovat nás baví a nepřestaneme s tím jen kvůli tomu, že nějací chytráci nemají co dělat. Pokud byste měli nějaké dotazy, pište na náš nově založený ASK (http://ask.fm/GetHealthyAndFitWithUs). Když už se nám to bojíte říct naživo, můžete to zkusit alespoň tady :)

     Každopádně za všechna zhlédnutí za poslední dny děkujeme. Blog se alespoň dostane mezi další okruhy lidí :). V našich příspěvcích nic měnit nehodláme.

Doufám, že se alespoň zamyslíte. To, co děláte, je docela zbytečné.

7 komentářů:

  1. Vždy tu budou tací závistivci, kteří sami nic nedokázali a ostatní budou shazovat a poučovat. Nic si z toho nedělejte holky a blogujte dál :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kde vás někdo sprostě kritizoval? :(

    OdpovědětVymazat
  3. Najlepsie je na take komentare nereagovat, alebo reagovat nejakou humornou hlaskou. Prestane ich to potom bavit. Ked im ukazate, ze vas to hneva, alebo to riesite, akurat ich s tym povzbudite k dalsej cinnosti.
    /kaviareň/

    OdpovědětVymazat
  4. Hateři jsou prostě blbci, kteří jsou zamidrákovaní sebou ale raději někomu ten hate napíšou, než aby se zamysleli nad sebou. Nejlepší je ignorovat, protože srážka s blbcem, jak říkal Werich, je to nejhorší co se může stát :D ...
    http://nelly-love.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. člověk by řekl, že už mají věk na to být rozumní a ono pořád ne..:) Jak dnes v posilce, vid? šak je to přejde ;)

    OdpovědětVymazat
  6. a přesně kvůli tohohle mám blog "tajně" :D S tímhle byste neměly mít těžkou hlavu:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Klasika. Tohle se mi přesně také stalo a neustále stává - spolužáci objevili blog a začali rýpat. Nechápu to - proč? Proč prostě nenechají být to, do čeho jim nic není. Některé momenty byly hodně nepříjemné, když se mi smáli za blog do očí. Ale pak jsem si řekla - no a co? Tohle jsem já, moje myšlenky, můj příběh a já se za to nestydím :)
    Takže přeji pevné nervy a hodně štěstí v dalším blogování, Váš blog mám ráda, takže by byla škoda s tím seknout jen kvůli takovým lidem:)

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)