sobota 27. prosince 2014

Ripped in 30 - week 1 + week 2 - výsledky

V pondělí 8. prosince jsem začala cvičit další program od Jillian - Ripped in 30. Rozhodla jsem se místo rotopedu začít cvičit zase Jillian. Ovšem 30 Days Shred už znám nazpaměť, tak jsem si vybrala Ripped in 30.

Je to hodně podobné s 30 DS, ale pár věcí se tu liší. Tento program se cvičí také 30 dní, ale skládá se ze 4 videí (levelů) - každý se má cvičit 5-6 dnů v týdnu. Je o trošku delší než 30 DS, ale ne zásadně, jen o pár minut. Potřebujete k němu 2 činky a podložku.

Cvičím to 6 dnů v týdnu a je to teda celkem makačka. Nejslabší část mého těla jsou ruce a jde to hodně poznat. Dámské kliky jsem moc nezvládala, teď už jich udělám docela dost, ovšem klik na jedné noze je pro mě stále těžký, takže ho musím nahradit normálním. Cardio v druhém levelu je také pěkně hnusné (vše se dělá v planku), ale dá se to zvládnout.

A teď už to, na co určitě celou dobu čekáte. Výsledky. Tak můžeme jít na to.



Přes břicho jsem zhubla 3 cm!!, v pase - 2 cm, přes prsa -4 cm, stehno -2 cm a lýtka se nezměnila :)

Myslím, že tyto výsledky jsou po dvou týdnech cvičení super. Zhubla jsem přes 2 kg, takže s tím jsem také spokojená.

Co se týká stravy, tu jsem poupravila. Snažím se jíst zdravěji - žádná smažená jídla, omezuji sladké, jím hodně ovoce a zeleniny, na večer jím lehká a jídla a snažím se jíst pravidelně. Teď přes Vánoce to nebylo takové ideální - přece jen to cukroví :D Neodolala jsem, ale snažila jsem se krotit a dávala jsem si ho převážně dopoledne.

Cvičím i podle Popsugars, Passion4profession a občas i Blogilates. Chodím plavat, cca jednou za 10 dní a občas jedu na rotopedu.
Myslím, že toto by vám mohlo pomoct. Užívám si, když si škrtám políčka :D

Cvičíte někdo Jillian také? Máte ji rádi? Jaký je váš nejoblíbenější program? Nebo cvičíte úplně něco jiného? Budu ráda, když budete sdílet vaše názory :)

4 komentáře:

  1. Tento program jsem s Jillian cvičila taky, ale po asi 16 dnech mě tak bolela kolena, že když jsem chtěla cvičit, tak to prostě nešlo. A přijde mi teda o dost těžší než 30 shred ten jsem cvičila taky, tento taky tak vždycky nějak s přestávkama, ale už mě to tak s ní nebaví

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není možné, že jsi cvičila špatně? Protože kolena by při správném cvičení neměla bolet. Zkus si pořídit ortézy na zpevnění kolen :). Pokud tě už Jillian nebaví, zkus mrknout na Popsugars nebo Blogilates :)

      Vymazat
  2. Tenhle program jsem taky cvičila a připadá mi mnohem zábavnější než 30 DS :) A vždycky si ráda nějaký ten workout ráda zacvičím i mimo :) Výsledky máš přímo úžasné :)
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsi dobrá, že ted přes Vánoce tak pilně na sobě makáš! :) To já jen jedla cukroví a oddychovala :D ale ty výsledky za to stojí, že jo:)

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)