sobota 15. listopadu 2014

Nejoblíbenější filmy

Máme tu sobotu a s tím přichází konečně po celém týdnu celý den volna. V pochmurných dnech ráda trávím můj čas sledováním filmů. Dám vám pár tipů na filmy, které mám fakt ráda. Nebudu vám tu prozrazovat příběh a konec.

1. Marley a já

Toto je můj nejoblíbenější film číslo 1. Poprvé jsem ho viděla, když jsem byla smutná a potřebovala jsem se vybrečet. Hrozně miluju psy, takže tento film byl pro mě ideální. Celý film je zábavný až na konec, u kterého určitě budete brečet. Tento film moc doporučuji!!!

2. Amelie z Montmartru

Myslím, že tento film je velmi profláknutý a zná ho hrozně moc lidí. Má v sobě tak velké kouzlo, že se stal mým oblíbeným. Paříž je moje další láska. Procházela jsem místa, která procházela Amelie a poté jsem film shlédla znovu. Bylo to ještě kouzelnější než předtím.





3. LOL

Hlavním důvodem, proč je tento film můj oblíbený je ten, že v něm hraje moje nejoblíbenější zpěvačka Miley Cyrus (o ní můžete také brzo čekat článek). Je to romantický film, u kterého si ale moc nepobrečíte. Je to typický příběh pro romantické filmy.

4. Deník nymfomanky

Tento film rozhodně není pro velmi mladé dívky. Těm film nedoporučuji. Jsou tu velmi silné záběry, které ne každý unese. Já na takové věci nejsem extra náchylná. Film jsem shlédla nedávno. Neřadím ho mezi mé nějak oblíbené, ale chtěla jsem ho sem napsat, protože je hodně zajímavý. Z názvu jistě chápete, o čem celý film bude.

Máte nějaký z těchto filmů také rády?

6 komentářů:

  1. jé, LOL je úplně bezvadný film s Miley! :) a Marley & já mě vždycky
    na konci rozbrečí, jinak je to strašně cute :)

    OdpovědětVymazat
  2. Marley a já mám taky ráda, vždycky u toho brečím jak želva :-D a LOL jsem taky viděla a super :-)
    Thoughts by Lucys

    OdpovědětVymazat
  3. Marley a já je úžasný film. Brečím pokaždé, když ho vidím :D

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Marley a já... och to je srdeční záležitost :) můj nejoblíbenější film je PS I LOVE YOU <3

    http://umaleslecny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. máme stejný názor na filmy:)

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)