neděle 12. října 2014

TAG - Nežiju jen blogem.

Ahoj, vítám vás u dalšího tagu.

1. Koukáš na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad/seriál?
Teď už moc ne, ale sleduju takový ty trapný pořady jako je Ordinace v růžové zahradě, ČS má talent, Superstar atd...někdy i Prostřeno (ale to spíš o prázdninách).
2. Vaříš? Jaké je tvé oblíbené jídlo a dezert?
Přes týden moc ne, dělám si snídaně a svačinky do školy, svačinky po škole a někdy večeři. Přes víkend vařím víc, pomáhám vařit oběd a večeře. Mám ráda pečení, nejoblíbenější dezert nemám, sním totiž všechno, co je sladké. Ale kdybych si měla vybrat, tak to bude medovník (kterej se mi mimochodem nepovedl, když jsem ho zkoušela dělat). Oblíbené jídlo jsou zapečené těstoviny a guláš s knedlíkem.
3. Vysněné povolání
Die Strassenmalerin (inside joke :D). Vysněné povolání nemám, ještě nevím, čím bych chtěla být, ale rozmýšlím se v okruhu učitelka v MŠ/prvního stupně, architektka atd...nejradši bych nedělala ani jedno, ale fakt nevím, co jinýho si mám vybrat..třeba to přijde ještě časem.
4. Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět?
Učím se angličtinu a němčinu. Angličtinou bych se dokázala snad domluvit, ale němčinou moc ne (spíš vůbec:D). Mám v plánu se naučit ještě nějaký jazyk, třeba ruštinu. Líbí se mi francouzština nebo italština, ale pochybuju, že to budu někdy umět. :) Spíš bych se měla zdokonalit v angličtině a té němčině hlavně.
5. Za co utrácíš v rámci kategorie "pro radost", když ne za makeup?
Rozhodně za oblečení...nebo jídlo.
6. Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
Jsem docela stydlivá, ale když se se mnou někdo začne bavit a máme společné téma, tak se "dokážu seznámit snadno".

7. Čteš knížky?
V létě jsem přečetla 4 knížky, ale přes rok čtu spíše jen povinnou četbu.
8. Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost?
To bych musela trochu popřemýšlet, ale co mě napadne hned je, že se dokážu do člověka vcítit a myslím si, že jsem empatická a někdy až moc hodná. A také bych řekla, že jsem přátelská a ráda se seznamuju s novými lidmi. Mezi mé špatné vlastnosti patří lenost a také to, že někdy posuzuju člověka podle toho, jak vypadá. Jo, vím, že je to hrozný, nejradši bych si naliskala, ale asi to má většina lidí vrozený.
9. Chodíš se večer bavit mezi lidi nebo preferuješ komorní společnost?
Na diskotéky nechodím, párkrát jsem byla na nějakých akcích, ale jinak ne. Mám ráda, když se sejde nějaká parta a udělá se grilovačka nebo se někam zajde. Ale i nějaké párty bych se nebránila, kdyby mě někdo vytáhl. :D
10. Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?
Týjo, tak to nevím. Blogovat mě baví, ale asi bych seděla u počítače (což dělám velkou část dne, když jsem doma). Možná bych víc sledovala youtube, než jsem začala blogovat, dívala jsem se na každé nové video lidí, který mám v odběrech (a že jich fakt není málo). Teď už tolik youtube nesleduju, ale když se objeví nějaké video od těch nejvíce oblíbených youtuberů, tak se kouknu.

Slíbila jsem Barče z blogu Baru little infinity, že ji tagnu, tak tě taguju. :D (Pokud ji ještě nesledujete, tak začněte, protože je super:))
Pokud se vám líbil tento tag, určitě ho udělejte také a hoďte pak odkaz na něj do komentáře.

3 komentáře:

  1. Moc hezky zpracovaný TAG! :)
    Já čtení naprośto miluju, sem tam přečtu knížku za jedno odpoledne a za prázniny (letní) jsem schopná přečíct 20+ knížek :D
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Smiling-Emily

    Skvělý tag! Zase jsem se o tobě dozvěděla něco víc. :)


    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)