pátek 17. října 2014

REFLEX VEGAN PROTEIN

Ahoj, dnes vám bratr představí veganský protein, který jsme si společně objednali.

Objednávali jsme ZDE


Na tomto proteinu mě nejvíce zaujalo jeho přírodní složení bez zbytečných umělých barviv, sladidel, atd. Obsahuje pouze přírodní sladidlo stévii a konkrétně příchuť čokoláda je obarvena kakaovým práškem. Ještě se vyrábí příchutě jahoda a ovocná směs, ale s čokoládou nikdy neuděláte špatně, což se o různých „fancy“ příchutích říci nedá. 

Protein má trochu tužší konzistenci, ale jde v pohodě rozmíchat ve sklenici lžičkou. Velkou předností je přítomnost trávících enzymů a probiotik, takže jeho strávení by nemělo nikomu činit problémy (neobsahuje žádné alergeny jako sója, lepek, mléko).
Jeho stravitelnost je trochu pomalejší než u hydrolyzovaných proteinů, ale právě proto se hodí jako rychlá a bezpracná snídaně. K 20g proteinu ve 400ml vody můžete přidat 3 lžíce kokosového tuku a jste zasyceni na celé dopoledne. Důvod této kombinace se dozvíte ZDE.

Hlavní složka tohoto suplementu je izolát z bílkoviny hrachu setého, jeho aminokyselinové spektrum činí 65%, což je srovnatelné se syrovátkovými proteiny.

Co se týká firmy Reflex Nutrition, tak je to firma z Velké Británie s velmi dobrou pověstí z hlediska nezávadnosti jejich produktů a absolutní čistotou výroby.


1 komentář:

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)