pátek 3. října 2014

Potraviny na hubnutí #2

Ahoj, dnes vám představím další potraviny, které je vhodné zařadit do jídelníčku, když se snažíte hubnout. O předešlých potravinách najdete více ZDE.

Jahody

  • vynikajícími spalovači tuků
  • snižují hladinu cholesterolu
  • obsahují hodně vitaminů C, fosfor, železo, měď
  • bohaté na mangan, který je prospěšný pro kvalitu vlasů a kůže


Losos

  • urychluje metabolismus
  • bohatý na omega-3 mastné kyseliny
  • pomáhá snižovat krevní tlak




Okurky

  • zasytí i s minimem kalorií
  • detoxikují organismus
  • podporují činnost jater
  • odvodňují organismus




Skořice

  • upravuje metabolismus tuků a cukru
  • usnadňuje hubnutí
  • zlepšuje trávení
  • snižuje krevní tlak a cholesterol
  • zahřívá organismus
  • při vnějším použití zmírňuje celulitidu

Sója

  • omezuje ukládání podkožního tuku
  • obsahuje hodně minerálů - fosfor, vápník, hořčík, železo
  • obsahuje vlákninu, která chrání zažívací ústrojí před toxiny a rakovinou



Kysané zelí

  • urychluje látkovou výměnu
  • vynikající antioxidant
  • pročišťuje organismus
  • podporuje činnost střev
  • zásobárna vitaminů a minerálů

4 komentáře:

  1. Kromě soji (kterou jsem zatím ještě neměla:D) si pochutnávám na všem :))

    http://mywaytofitness.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak všechno z toho co tu je můžu:-) Skořici a okurky jím každý den:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jaké já mám štěstí, že všecho tohle miluju! Bez skořice a okurek si nedovedu představit život. Losos je snad moje nejoblíbenější ryba, v létě se cpu domácíma jahodama jako divá a sóje jsem taky přišla hrozně na chuť. Kysané zelí mám taky ráda, i když ho nejím zase tak často :))
    Pěkný článek, zase jsem o něco chytřejší.

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)