úterý 21. října 2014

Má péče o pleť

Pleť je pro většinu lidí část těla, o kterou nejvíce dbají. Je to také jedna z prvních věcí, které si člověk na druhém všimne. Já se ji také snažím nezanedbávat a dnes vám řeknu, jakými způsoby se o nic starám.

Není to nic extrémně promyšleného, ale dost mi ho vyhovuje.

Snažím se pleť nezatěžovat různými krémy, mastičkami apod.

Ráno když vstanu, pleť si umyji čistou vodou. Na toto jsem zvyklá už od malička. Někdo může namítat, že se pleť zbytečně vysouší, ale mě to nepřijde. Mé pleti toto vyhovuje.

Poté se jdu líčit. Na pleť buď použiji matující krém od Baley, nebo Rimmel STAY MATTE Primer. Poté používám většinou pouze korektor (nejoblíbenější je Fit me) a na T-zonu pudr. Make-up během dne neupravuji, ikdyž by to možná bylo potřeba (bohužel nemám čas).




Hned po příchodu ze školy pleť odlíčím micelární vodou od Garnier.

Pleť opět večer umyji čistou vodou. Když mě zlobí akné, použiji Zineryt (velice doporučuji, další den je pleť o mnoho procent lepší).

Občas použiji pleťovou masku od Freemana (avokádovou - také velice doporučuji - výsledky jsou vidět hned) nebo peeling taktéž od Freemana.

Jak o svoji pleť pečujete vy? Doporučili byste mi něco? Děláte něco stejně?

Těším se na Vás u dalšího článku :))

4 komentáře:

  1. Taky oplachuji vodou ale to spíš abych se probudila a pak umývám pěnou od ryoru

    OdpovědětVymazat
  2. Ja misto tveho zinerytu použivám roztok šalvěje Florsalmin, a taky jsem spokojená:)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jak ráno vstanu, tak si obličej taky opláchnu vodou, pak natřu krémem, nalíčím se. Večer se odličím, čistím pleť čisticím gelem a pak zase natřu krémem a šup spát :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. A Zineryt poznám skutočne silná zbraň proti akné, na mojej pleti fungoval už po pár hodinách, jeho účinky sú skutočne viditeľné a to je asi to najdôležitejšie. Inak podobne vynikajúci je aj Duac gel, tiež sa predpisuje a je to zázrak, výsledky opäť viditeľné už od prvého dňa. Ja si pleť čistím len mydlom, gély som už vynechala a moja pleť sa mi tak zlepšila, že sa až sama čudujem. Odličujem sa hlavne micelárkami pretože nie sú pre pleť tak ťažké ako mlieka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)