sobota 6. září 2014

RECENZE - Rimmel London - STAY MATTE make-up + primer

Ahoj, dnes pro vás mám recenzi na mé oblíbené produkty od Rimmelu z řady Stay Matte. Mám bázi pod make-up i samotný make-up.

Nejdřív bych začala s primerem.




Balení primeru je příjemné - je hladké, nezabírá příliš moc místa, dávkování mi vyhovuje a víčko pevně drží, takže se nemůže stát, že by primer vysychal nebo něco podobného. Balení je bílé, takže kdo má věci nerad upatlané, mohlo by mu to dělat problém, protože se ušpiní velmi rychle.

Výrobce uvádí, že primer lze používat na make-up, pod make-up nebo jen samotný. Já zkoušela pouze verzi na make-up a samotný primer. Slibuje zmatnění po dobu 8 hodin a také minimalizaci pórů.

Mám mastící se pleť a primer určitě 8 hodin nevydrží. Řekla bych, že vydrží maximálně 6 hodin (možná jen 5). Pleť je ale krásně jemná, vyhlazená a póry se určitě minimalizují. Po nanesení make-upu nedělá žádné žmolky a make-up na pleť krásně sedne. S bází jsem určitě spokojená a doporučuji ji, zvlášť pokud nemáte až tak mastnou pleť. Cena je cca 160 Kč.

Make-up mám v odstínu 103 TRUE IVORY. Balení je opět 30 ml a je téměř stejné jako u báze. Jen tady mám větší problém s bílým balením, protože při nanášení make-upu prsty, se balení velmi rychle zašpiní.


Konzistence není úplně tekutá, je taková nadýchaná. Make-up je na pleti velmi lehoučký, hezky se ztratí a vypadá velmi přirozeně. Odstín mi vyhovuje, akorát teď když jsem opálená, je na mě o trošku světlejší. Výrobce slibuje zmatnění na celý den, čímž si opravdu nejsem jistá, ale těch 7-8 hodin vydrží.

Myslím, že pro ostatní bude problém s odstíny, protože nejsem tak moc světlá, jak hodně Češek. Odstín si určitě běžte do drogerie vybrat. Cena je cca 170 Kč.

Pokud make-up nebo primer máte, určitě mi dejte vědět do komentářů, jak vám vyhovuje nebo nevyhovuje :) A pokud vás něco zajímá, určitě vám ráda všechny dotazy zodpovím.

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Rimmelu mám jenom bb cream a jsem s ním moc spokojená a navíc krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  3. mám primer aj make-up a aj keď mám pri make-upe najvetlejší odtieň je na mňa tmavý, inak je skvelý.. aspoň cez leto som ho mohla používať:)

    OdpovědětVymazat
  4. Rimmel mi moc osobně nevyhovuje dávám přednost Loreal :)

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  5. ten primer určitě zkusím, něco podobného sháním už dlouho :)

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)