pátek 26. září 2014

Oblíbenci září 2014 - jídlo a pití

Ahoj, vítám vás u dalšího článku. Dnes vám chci ukázat oblíbence v jídle a pití za měsíc září.

1. tortilly/wrapy
Absolutně jsem si oblíbila plněné tortilly. V lidlu byl (tuším asijský?) týden a měli tam na výběr mnoho balení tortill s různými příchutěmi, tak jsem si nakoupila rajčatové, špenátové, celozrnné... A jedla jsem je skoro každý den.
2. smoothie
Další věc, kterou jsem si hrozně oblíbila je ovocné smoothie. Většinou jsem si ho dělala po škole. V každém byly zmrazené ostružiny a rýžové mléko. Někdy jsem do toho přidávala ještě banán nebo jiné ovoce.
3. rýžové mléko
Víte, že jsem zastáncem různých vylepšených mlék, dávám si je raději, než obyčejná kravská mléka. Do teď bylo mým nejoblíbenějším kokosové, ale tento měsíc jsem přišla na chuť rýžovému.

4. caro
Často jsem si také dávalo caro. Je to výborná náhražka kávy. Kávu piji jedině s velkým množstvím mléka. Caro si nijak nedochucuji, chutná mi tak, jak je, zaliju horkou vodou, přidám mléko a můžu pít.
5. fitness chleba
Je výborný, plný semínek. Rozhodně lepší, než obyčejný bílý chléb, ale má víc kalorií, takže na to pozor. Kupuji ho v lidlu.

6. milka oreo
Ta bude mým oblíbencem snad napořád, ne jen v určitém měsíci, ale zařadila jsem ji sem proto, že jsem ochutnala tu maxi verzi a snědla celou (ups). Rozdíl té maxi je v tom, že tam jsou větší čtverečky a větší kousky sušenek.

Jací jsou vaši oblíbenci? :)

8 komentářů:

  1. Mmm mňam ty tortily :). Oreo milku tu malou mám ráda, tak na tu velkou jsem zvědavá, ještě jsem ji v obchodě neviděla
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Tu velkou milku až uvidím radši obejdu obloukem, nedopadlo by to dobře :D

    OdpovědětVymazat
  3. To smoothie jsi si koupila, nebo děla doma?

    OdpovědětVymazat
  4. Tortilly jsem ještě neměla, protože jsem na ně ještě nikde nenarazila :D Caro je super, taky ho mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Wrapy.. prostě oh nom nom!:-) To rýžové mléko jsem ještě nevyzkoušela a tu čokoládu taky ne. Kruci!:-D

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)