úterý 23. září 2014

Moje nejoblíbenější kosmetické produkty

Ahoj, dnes pro vás mám článek o kosmetických produktech, které mám nejraději a kupuji je stále dokola.

1. Řasenka Maybelline Volum´ Express The Colossal

Tuto řasenku už si kupuji asi 3 roky. Mezitím jsem zkoušela i jiné značky, ale vždy jsem byla zklamaná. Proto si kupuji už jedině tuto. Řasy krásně oddělí, prodlouží a zahustí. Kdybych používala ještě kleštičky na řasy, bude to dokonalé. Na tuto řasenku nemůžu říct nic špatného. Ve všem mi vyhovuje. Líbí se mi její jednoduché, ale hezké balení. Vydrží mi docela dlouho. Nepadává. Vadí mi jedině to, že ze začátku je taková mokřejší, takže ji vždy nechám jeden den trošku pootevřenou.

2. Pudr Rimmel Stay Matte

Pudry moc nepoužívám, ale když už, tak používám vždycky tento. Pleť krásně zmatní, nedělá žádné žmolky. Vydrží asi tak půl dne, takže je nutné ho poupravit, ale to se musí u každého. Opět na něj nemůžu říct nic špatného, protože mi ve všem vyhovuje. Cena není nijak vysoká, myslím že stojí okolo 70 Kč? Nejsem si moc jistá, ale o moc víc to nebude :)











3. Make-up Rimmel - Match Perfection 

S tímto make-upem jsem velice spokojená. Nejsvětlejší odstín je na mě v zimě akorát. Je lehký, ale krásně sjednotí pleť. Netvoří žádnou masku. Vydrží celý den, neslívá se do vrásek. Nemá v sobě žádné třpytky, zmatní vám hezky pleť. Rimmel je celkově moje oblíbená značka :) Cena je myslím kolem 170 Kč.

 To už je vše. Určitě mi dejte vědět do komentářů, jestli některý z těchto produktů máte a jestli s ním jste spokojení :)

8 komentářů:

  1. Musím priznať, že žiaden z týchto produktov som ešte neskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda řasenky od Maybelline ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Žádný z produktů jsem nezkoušela, makeup ani pudr nepoužívám. Ale na tu řasenku a další kolegyně jsem se dívala, protože ji teď mají v akci v DM nějak za 139 Kč myslím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Používám úplně stejný pudr, je super, jediné co mi vadí, že k němu není ten polštářek :DD

    http://mywaytofitness.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. S řasenkou musím jen souhlasit a s pudrem taky, až na balení pudru. To je hrozné, ale naštěstí ve funkci nijak nebrání a pudr zvládá práci na 1*. Makeup jsem ještě nezkoušela, tak nevím.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten pudr je výborný :). Jednou jsem vyzkoušela a už na něj nedám dopustit :).

    OdpovědětVymazat
  7. Make-up i řasenku používám a zatím opravdu nejlepší!

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)