čtvrtek 18. září 2014

Laky Gabriella Salvete - Stars Enamel

Dnes pro vás mám recenzi laků od Gabrielly Salvete z řady Stars Enamel. Těchto laků mám 5, takže si myslím, že už jsem schopná napsat plnohodnotnou recenzi.

Prvním lak, který jsem si pořídila je světle růžový v odstínu 07 PRINCESS.

Je to můj nejoblíbenější lak, kvůli té barvě. Je naprosto nádherná - taková lehce sněhově růžová. Krásně vypadá na opálených rukou. Ráda ji nosím i v zimě - v období kolem Vánoc. Lak na nehtech vydrží velmi dlouho, troufla bych si odhadovat že 4-5 dní, ale i po týdnu vypadá velmi hezky. Obsahuje malinkaté třpytky, které ale na první pohled nejdou příliš vidět. Lak vypadá dobře až ve dvou vrstvách. Povrch má samozřejmě pískový. Jediné mínus je, že tím, jak je barva velice světlá, rychle se zašpiní, takže pak lak odlakovávám jen kvůli tomu. Jinak je ale naprosto super a ten, kdo má rád takové jemné barvy, určitě nebude zklamaný.

Dalším lakem je odstín 04 MISTERO GREY.

Tento lak obsahuje mnohem větší a jasnější třpytky než ten první. Zase krásně drží a vypadá dobře v druhé vrstvě. Tato barva je docela tmavá a výrazná. Nosím ji proto méně, nejsem totiž na takové výrazné laky zvyklá. Výhodou je, že na tmavém laku nejdou žádné nečistoty vidět, takže vám nic nebrání ho nosit jak dlouho ho chcete.











Lak který jsem dostala na narozeniny - odstín 03 INTENSE CORAL.

Pokud někdo očekává tak sytou a tmavou barvu, jakou vidí v balení, bude určitě zklamaný. Lak je spíše do oranžova, ne do červena, jak na první pohled vypadá. Ale pokud pod něj zvolíte ještě jednu vrstvu tmavě červeného laku, vypadá krásně :) Třpytky jsou zase malinké, ale lak se celkově více třpytí než ten světle růžový. Výdrž je úplně stejná :)








Předposlední lak, který jsem dostala pro změnu na Vánoce je v odstínu 11 BLUEBERRY MILK.

Lak opět obsahuje miniaturní třpytky a přirovnala bych je k těm ve světle růžovém. Opět kryje krásně v druhé vrstvě, vydrží dlouho, barva vypadá tak jak na obale a je super :) Na tomto laku mě snad nic nezklamalo, ráda ho nosím celoročně :) Určitě doporučuji jako takové malé oživení mezi ty stále růžové laky, co má určitě každá z nás :)





A konečně poslední lak - odstín 05 RASPBERRY.

Barva je naprosto dokonalá!! Nemá v sobě žádné třpytky, je matný. Je to taková tmavá malinová barva. Výdrž i krytí je opět stejné. Barva je opět trochu výraznější, ale moc se mi líbí. Určitě nebudete zklamaní :)



Máte nějaký lak z této kolekce? Neomrzel vás ještě pískový povrch? Určitě dejte vědět do komentářů :)

(pokud chcete, můžete se zúčastnit GA na jednom blogu)

5 komentářů:

  1. ten fialový už pomalu dodělávám, je přímo nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle laky jsou strašně chytrý vynález :D sama jich doma několik mám a vypadají na nehtech krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odstín 07 a 05 se mi moc líbí. Asi se po nich příští týden mrknu:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám odstín lila a ten lak mám fakt ráda! :) Až bude zase nějaká akce, tak bych si ráda koupila další barvičky, ten efekt se mi fakt líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)