úterý 26. srpna 2014

MOJE DOVOLENÁ

Dneska bych vám chtěla povědět, jak sem si užívala dovolenou :) Určitě jsem nedržela žádnou dietu a pořádně jsem si to tam užívala! :D Přibrala jsem jen půl kila, tkže mi to ani moc nevadí.

Tak si pojďte užívat se mnou :P


 Vyzkoušela jsem Frozen Yoghurt. Čekala jsem od toho bohužel něco víc, takže mě to mírně zklamalo. Ale kdybych to neznala, tak bych byla spokojená :) Dávala jsem si hlavně s čokoládovou polevou a oříšky, jak můžete vidět na fotce. Vyzkoušela jsem ale i s limetkovou polevou a gumovými medvídky, což byl pěknej hnus! :D

Kopečková zmrzlina u mě měla přednost :) Tady je cookies. Kdybych chtěla u nás takovou porci, tak si těch kopečků musím dát nejmíň 6 (tohle je 1).


Tady mám nutellovou. Ta mi chutnala nejvíc a dávala jsem si ji každý den :)




Tady mám nutella a zelené jablko. Jablko chutnalo trochu uměle, ale i tak mi chutnalo.


Tady mám stracciatella a jahoda. Stracciatellu jsem si dávala také často, ale jahoda mě moc neoslovila.
To už je ze zmrzlin vše :)


Na večeři jsem si dávala hlavně plody moře, protože je zbožňuji. Tady je pizza Mare - s krevetami, mušlemi a jsou tam i kalamáry :)


Jak už jsem říkala, tak miluji plody moře, a zároveň těstoviny. Ráda tyto dvě věci spojuji - tady můžete vidět Tagliatelle s krevetami. Naproti jsou pouze kalamáry na grilu :)


Tady mám Zubatce. Ryba byla výborně ochucená a vážně jsem si na ní pochutnala. Potěšil mě také špenát, který jídlo ozvláštnil :)


Mám tu také drinky, tento je nealkoholický. Je to půlka banánu, šťáva z granátového jablka,pomeranč a kokosová pasta. V takových vedrech, jaké jsme měli, jsem si raději dávala nealkoholické drinky, takže tento u mě vítězil.

Z alkoholických drinků tu mám Mojito. Vyzkoušela jsem zde i jahodové, které mi chutnalo o malinko více.

To už je vše, více jsem toho bohužel nevyfotila, protože jsem to vždy dřív snědla :D

6 komentářů:

  1. Jů, ty zmrzliny vypadají lákavě! A je pravda, že v cizině dávají mnohem větší kopečky, než tady. Tady pěkně co nejmenší a ještě to otřou, aby náhodou nepřesahoval přes kornoutek :D Ale tam ti nandají mega porci, takže chápu, že sis dávala zmrku každý den. Taky bych neodolala, hlavně té nutelové :) Já plody moře ještě moc neochutnala. Zatím jenom škeble a ty mi teda vůbec nechutnaly. Ale chtěla bych ochutnat třeba krevety a kalamáry :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo přesně! Ty kopečky u nás mě tak štvou :D Takže tam jsem si to fakt užívala :) A pokud ti škeble vůbec nechutnaly, tak si myslím že i kalamáry ti chutnat nebudou, protože chuť je velmi podobná.

      Vymazat
  2. tomu sa vraví dobrá nádielka skvelého jedla!
    asi by som sa mala ísť najesť... :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Nutellová zmrzlina? Wow! Kde jsi byla? :) Froyo jsem měla ve Vídni a ten byl výborný :) Tuším, že jsem si dala s mangovou příchutí a jahodama navršku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo nutellová, byly tam velký kousky zmražené nutelly :P Byla jsem v Chorvatsku :) A froyo tu ve více příchutích neměli :/ jen mnoho polev a posypek.

      Vymazat
  4. nádhera, pizzu s mořskými plody musím někdy zkusit, to samé frozen yoghurt, i když tebe nezaujal, hrozně mě láká :D
    jahodové mijito zní skvěle, ale snad nikdy jsem ho neviděla :(

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)