sobota 16. srpna 2014

Co si s sebou balím na dovolenou? -kosmetika+oblečení

 Ahoj, protože dnes odjíždím na dovolenou, přináším vám článek o tom, co si s sebou beru :) Pokud někdo jedete také, snad vám to připomene to, co si nesmíte zapomenout :) A už se na to můžeme vrhnout.

Nejdřív začneme kosmetikou. Z pečující kosmetiky nesmím zapomenout peeling, protože po celém dni u moře, se dost hodí. Lépe mě zbaví soli z moře. Poté Garnier micelární voda, kterou mohu vřele doporučit:) Deodoranty od Adidasu mám nejradši. Suchý šampon od Batiste je jediný suchý šampon, který na mé vlasy funguje. Poté už jen drobnosti, jako jsou tělový sprej od Avon, kapesníčky HK a gumičky + kytičky do vlasů.


Z dekorativní kosmetiky tu mám jen pár drobností. Korektor od Catrice (hlavně červený na kruhy pod očima), oblíbený pudr a řasenka. Balzám na rty od Dermacolu, který beru jen proto, že má SPF 15. A zbývají jen laky na nehty v jemných narůžovělých barvách.


Teď už jsou na řadě plavky. Nejraději mám ty červené kytičkované, značky Esprit. A pak také bílé :)





Beru si s sebou také troje šaty. Ty prostřední vanilkové jsou bohužel průhledné, takže je tady u nás nosit nemůžu. Styděla bych se :D Proto si je beru k moři, tam to totiž nikdo neřeší :)



Na horní část těla si beru spíš tílka, protože vím, že mi bude hrozné vedro a budu toho chtít mít na sobě co nejméně. Mám tu také jedno tričko s delším rukávem (kytičkované).


Na chladnější večery si beru dva svetry. Šedý je rozepínací a černý normální :) Beru si tyto univerzální barvy, abych neměla problém s kombinací.


Na dolní část těla tu mám 2 kraťásky. Šedé jsou trochu delší a černé krátké :)

Na spaní tu mám tohle roztomilé pyžamo z Tezenis. To proužkované je crop top, kdyby mi bylo v noci velké vedro.

Na nohy tu mám jedny sandálky, baleríny a samozřejmě žabky, které ale bohužel nemám vyfocené.


K moři si beru 4 knihy. Nejvíce se těším na tu, co je zde vyfocená. Je o tom, jak a v čem je matematika s biologií úzce spojená. Vypadá hodně zajímavě :) Pak si beru Obraz Doriana Graye (už mám jednou přečtené), Krysaře a Karla Čapka :)

Nesmí mi samozřejmě chybět sluneční brýle. Mám raději dvoje, kdyby se mi jedny rozbily. V obchodech co jsou tam, si nikdy nevyberu :D


Do auta si beru velký polštář, abych se mohla ráno ještě prospat. A hlavně tablet, abych se konečně koukla na novou epizodu PLL!!! Už se nemůžu dočkat :D Nejradši bych se koukla už teď, ale chci to vydržet.

A nakonec už jen můj cestovní outfit :) Všechny kousky jsou velmi pohodlné.




 Tak to už je vše. Snad sem nic nezapomněla :D Ozvu se ještě z dovolené s nějakýma místníma pochoutkama :P










1 komentář:

  1. Tu micelární vodu od Garnier mám a je nejvíc mega! Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)