neděle 27. července 2014

STARTING HEALTHY LIFESTYLE

Ahoj, vítáme tě na našem blogu Get Healthy With Us. Tento blog vytváří dvě slečny Martina a Tereza. Je nám oběma 16 let. Mezi naše záliby patří hra na klavír, cvičení aerobicu, nakupování a cestování. Navštěvujeme gymnázium a rozhodly jsme se začít zdravěji jíst, zlepšit si kondici a také vylepšit naše těla. Chceme také zažít spoustu zábavy a poznat nové lidi, což blogování určitě přinese. Rády bychom zapojily také vás, naše čtenáře.

Jak už jsem tedy řekla, naším hlavním cílem je začít žít zdravějším stylem, než jakým jsme doposud žily. Čokoládě, naší velké lásce, dáme na dlouhou sbohem a přivítáme sušené ovoce :D. Budeme poctivě cvičit a to vše budeme sdílet s Vámi.


A jaký k tomu máme důvod? Samozřejmě chceme vypadat lépe, shodit pár kil, vlézt se do starého oblečení a kupovat stále menší velikosti. Ale důležitější je cítit se zdravě. Nechceme být vychrtliny a kupovat si džíny velikosti 34, chceme vypadat zdravě a hezky. K tomuto nás nakoplo naše okolí. Štve nás podceňování rodiny a přátel. Chceme samy sobě, i všem okolo dokázat, že MY NA TO MÁME. A já věřím, že MY NA TO MÁME. Blog bude také to, co nás přinutí to nevzdat.

Na tomto blogu budete postupně nacházet články ohledně zdraví a cvičení, fotky jídel, inspiraci, citáty, jídelníčky, recepty, články z „běžného“ života, ale i různé tagy, random články a také speciální rubriku, kde budou jednou za čas přispívat kluci, kteří se zajímají o zdravý životní styl.

Začneme 30 Days Shred od Jillian Michaels. Postupně přidáme nebo změníme cvičení. Své poznatky budeme sdílet zde na blogu a přidáme i fotky budoucích proměn. Začínáme 28. 7. 2014 a doufáme, že se Vám u nás na blogu bude líbit a přidáte se k nám!

2 komentáře:

  1. Martinko, vítej :) Vypadá to zatím na moc krásný blog, dávám proto k oblíbeným a budu se těšit na další příspěvky a hlavně, na spooooustu dobrůtek - ty my (blogerky) máme nejradši:D:D
    Krásný den
    Lucka

    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Váš blog vypadá moc dobře... přidávám se mezi vaše pravidelné čtenáře a budu ráda, když se podíváte na můj blog (články se snažím dělat různé, tak snad se vám budou líbit) :D

    http://gingersmile99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý Váš komentář jsme moc rády! :)